Tendències d’interiorisme 2023: harmonia i sostenibilitat

Aquest any, les tendències d’interiorisme abracen una fusió d’elegància i sostenibilitat. Les tonalitats neutres i terroses continuen sent protagonistes, mentre que l’ús de materials sostenibles com a la fusta recuperada i el bambú destaquen en la creació d’espais equilibrats i amics del medi ambient.

L’ús de la tecnologia es fa més subtil, amb un enfocament en integrar dispositius intel·ligents que s’ajustin a l’estil de vida dels usuaris sense sacrificar l’estètica. El minimalisme funcional guia la disposició dels mobles, amb formes netes i línies simples que proporcionen una sensació d’amplitud i ordre.

Les plantes d’interior continuen essent elements clau, amb una preferència per les espècies que requereixen poca cura. Això no només afavoreix un ambient fresc, sinó que també destaca la importància de la connexió amb la natura.

Els teixits naturals, com el lli i el cotó orgànic, prenen protagonisme en cortines i coixins, afegint una sensació de confort i calidesa. La personalització també és clau, amb l’ús de peces úniques i artesanes que reflecteixen la història i la individualitat dels propietaris.

En resum, l’interiorisme del 2023 celebra la síntesi entre estètica i sostenibilitat, creant espais que no només impressionen visualment sinó que també promouen un estil de vida conscient i equilibrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *