Brazza, sinònim de puresa i distinció

Brazza, una de les nostres noves col·leccions, eleva els estàndards de sofisticació gràcies a les seves subtils vetes negres que destaquen de manera supèrbia sobre el fons cremós de la superfície. Una superfície que és sinònim de puresa i distinció concebuda per superar les capacitats de la pròpia naturalesa.

Aquesta col·lecció està dissenyada per aconseguir que els espais vestits amb ella tinguin un aspecte elegant. És ideal per a un estil minimalista i modern, per a espais que vulguin realçar la bellesa del subtil i amb colors neutres.

Pel que fa a la textura i el relleu, l’acabat Digital Texture li confereix una naturalitat excepcional, unes proporcions molt suaus al tacte i amb detalls precisos que no deixaran de sorprendre’t.

Brazza aconsegueix redefinir amb elegància l’experiència de la llar, la seva delicada tonalitat harmonitza a la perfecció l’espai i atrau l’atenció cap al disseny.

Es tracta d´una sèrie molt versàtil, pensada per ser tant el complement perfecte en una taula, com el centre d´atenció en el revestiment d´un bany, o fins i tot una obra d´art al saló.

El gran impacte visual que causa en diferents ambients fan de Brazza una col·lecció sense igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *