Dukhan, una nova versió d’un clàssic

Dukhan obre nous camins en textures digitals MDi. La sèrie reinterpreta i millora una roca natural clàssica (pòrfir), unint les seves característiques visuals amb una textura única i unes propietats tècniques destacades.

Aquesta és una opció excel·lent per a aquells que busquen materials veritablement únics, gràcies al seu aspecte captivador i atractiu i al seu tacte natural suau.

Dukhan destaca per la seva puresa, el seu disseny únic i l’impacte impactant que fa allà on s’utilitzi. Es tracta d’una col·lecció pensada per ajudar a unificar espais interiors i exteriors o per diferenciar espais mitjançant la creació de mobles distintius i cridaners o taulells de cuina innovadors. Per als dissenyadors que busquen materials que ofereixin llibertat i versatilitat, aquest és l’aliat perfecte.

La versatilitat de Dukhan rau en l’elecció de diferents gruixos. El toc de personalitat que ofereix és llavors una qüestió de creativitat individual i de com es barreja i combina amb altres materials.

L’elecció perfecta per a aquells que busquen tenir un impacte realment singular mitjançant una nova versió d’un clàssic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *