Lyra, una col·lecció amb una personalitat distingida

Lyra és pura forma i composició. El seu disseny està inspirat en alguns dels marbres més exòtics del món, donant com a resultat una superfície atemporal, elegant i enèrgica.

Aquesta col·lecció aconsegueix anar un pas més enllà en el disseny 360 º de MDi. Gràcies als seus dos excel·lents acabats i la tecnologia Full Digital podem atorgar textura, aspecte i tacte diferents depenent de l’acabat.

El seu acabat DT (Digital Texture) li confereix a la superfície un tacte buixardat suau; i el seu acabat Pulido Honed fa que la superfície tingui una suavitat inigualable, a més aquest acabat integra a la seva estructura uns micropunts iridiscents que aconsegueixen un efecte únic. Aquestes subtils partícules brillants recorden la constel·lació estrellada que inspira el seu nom.

Lyra és una col·lecció ideal per donar un toc d’energia i moviment a qualsevol estança de casa teva. Nosaltres et mostrem diversos exemples per inspirar-te. Aquesta superfície és ideal per a una cuina que cerca una personalitat única i amb una illa que sigui el centre d’atenció, fins i tot per instal·lar al saló i sumar calidesa a l’estada.

En definitiva, una superfície capaç d’atorgar caràcter i personalitat a un espai. Deixa’t captivar pels seus tons grisos i el suau moviment del seu disseny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *