Atalaia, un material amb personalitat

Atalaia està inspirat en les platges de sorra blanca, que ens evoquen tranquil·litat, assossec… Es tracta d’una sèrie plena de personalitat per les seves subtils vetes i la seva materialitat.

Una col·lecció que revoluciona la senzillesa amb un to homogeni ple de llum, que dona caràcter i es potencia gràcies a la seva direccionalitat ia la seva exquisida estructura de micro textures, entrellaçant així relleu i detall gràfic.

La seva materialitat és idònia per vestir qualsevol espai, mentre que la seva suavitat aporta puresa, senzillesa i elegància. Una sèrie capaç de captivar mitjançant la vista i enamorar el tacte.

Compte amb una estètica i un disseny atemporal, perfecte per crear interiors tranquils i exteriors que conviden a la calma i desconnexió. És ideal com a llenç per a qualsevol estança, la seva tonalitat és complementària amb gairebé qualsevol altre element, cosa que la fa molt versàtil. Fins i tot pots convertir aquesta superfície en elements decoratius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *