Els 9 avantatges d’Inalco pel teu projecte

Coneixes els veritables avantatges de tenir Inalco iTOP al teu projecte? La col·lecció iTOP es desenvolupa amb un sistema productiu d’última generació: H2O FULL DIGITAL, una innovadora tecnologia 100% digital i les tintes de la qual amb base aigua permeten obtenir superfícies de gran definició i respectuoses amb el medi ambient.

Els principals avantatges tècnics del producte Inalco

Resistent a l’ús: les seves característiques tècniques el converteixen en un producte altament resistent i apte tant per a interiors com per a exteriors, ja que és resistent als raigs ultraviolats, per la qual cosa el seu color roman inalterable amb el pas del temps.

Resistent a la flexió: suporta un pes considerable sense que flexi o es deformi, mantenint la planaritat en la totalitat de la superfície.

Resistent a l’impacte: és un producte altament resistent a l’impacte d’objectes i utensilis utilitzats a la vida diària (peces quotidianes de cuines, restaurants, laboratoris…).

Resistent a les taques: no l’afecten productes com dissolvents, detergents, lleixius… ni tampoc olis, vinagres, cítrics, etc., sempre que la neteja es faci abans de les 24 hores des de la seva exposició.

És fàcil de netejar i mantenir: no necessita cures ni productes especials per netejar-los. Les taques es netegen amb aigua o productes habituals del mercat.

És higiènic: la seva superfície no porosa evita bacteris i proliferació de floridura permetent el contacte directe amb els aliments.

Resistent al ratllat: la superfície permet tallar directament amb un ganivet sense que es vegi afectada. De tota manera, es recomana com a protecció la utilització de taules de tall

Resistent a la calor: no es crema ni emet fums o substàncies tòxiques quan se sotmet a temperatures altes. Permet recolzar directament a la seva superfície utensilis de cuina calents com paelles o cassoles sense patir cap dany.

Resistent al gel i a les baixes temperatures: la baixa absorció d’aigua, inferior a 0,1%, fa que sigui un producte idoni per a exteriors on són habituals les gelades.

Si tens qualsevol dubte sobre la col·lecció MDi iTOP, pots contactar amb nosaltres a lanic@lanic.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *