Llars sostenibles gràcies a Inalco MDi iTOP

Alguna vegada has pensat que t’agradaria tenir una llar més sostenible? Comptar amb una casa que busca la sostenibilitat no només ajuda el planeta, sinó que també aporta un millor ambient a qualsevol espai.

A Inalcotrends et donem alguns consells per aconseguir que casa teva sigui més sostenible i ecològica. Alguns d’aquests canvis són més àgils i d’altres es planifiquen a curt termini, però tots ells signifiquen un gran canvi per a tu i per al medi ambient.

Cal destacar que un dels punts de sostenibilitat més grans que es poden aportar en una llar comencen amb els materials utilitzats per a la seva construcció i disseny. Si has de construir o reformar casa teva busca materials sostenibles i ecològics.

En aquest aspecte, les superfícies MDi es dissenyen i fabriquen sota unes estrictes polítiques ecològiques (reciclatge del 100% de l’aigua, utilització de tintes i esmalts amb base aigua…). Ecoinalco és el nostre compromís públic amb el medi ambient i la societat. Implica tots els recursos humans i tecnològics destinats a prevenir l’impacte de l’activitat, així com la revisió contínua dels processos per a un desenvolupament sostenible.

A més, les superfícies MDi són molt versàtils, pots utilitzar-les en revestiment i paviment, a taulell de cuina i bany, com a plat de dutxa, per revestir els teus armaris…

D’altra banda, també pots optar per la instal·lació de panells solars i utilitzar energies renovables com a font principal d’electricitat, així com planificar de quina manera aprofitar millor la llum natural: instal·lant grans finestrals, que la cuina i el saló tinguin bona orientació i il·luminació, etc.

Reduir, reutilitzar i reciclar és una premissa molt important que cal tenir en compte. Reduir el consum d’aigua o electricitat, reutilitzar elements com pots o bosses i reciclar tant com sigui possible. Per exemple, Inalco reutilitza el 35-45% de matèries primeres reciclades i el seu producte és 100% reciclable, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *