Cinc raons per utilitzar superfícies MDi de gran format

Una de les grans característiques de la col·lecció MDi iTOP és l’adaptabilitat a totes les superfícies. Les seves peces de gran format ofereixen l’oportunitat de tenir una casa amb un disseny plenament integrat i uniforme.

És per això, que si t’estàs plantejant una reforma a casa teva, et recomanem MDi pels següents motius:

Espais més grans

De la mateixa manera que els colors clars ajuden a augmentar la sensació d’espai, com us dèiem en articles anteriors, les superfícies de gran format també ajuden a ampliar visualment l’espai. Per tant, si la vostra idea és crear entorns profunds, optar per MDi als vostres projectes sempre és una bona opció.

Major continuïtat

Les superfícies de gran format, en canvi, ofereixen una gran continuïtat. Les nostres col·leccions MDi no només ofereixen continuïtat estètica gràcies als seus dissenys acurats, sinó que, com que hi ha menys unions entre les peces, la continuïtat visual augmenta i torna a generar una major sensació d’espai.

Diferents aplicacions i usos

A aquests avantatges s’afegeix la gran versatilitat d’aquest tipus de superfície. La seva ductilitat i facilitat de transformació permeten utilitzar-lo com a terra però també com a revestiment en banys, cuines, xemeneies, taulells… fins i tot els mobles recoberts amb MDi es poden dissenyar per complementar les diferents estances. Pots pensar en una altra aplicació? Amb grans superfícies tot és possible!

Redueix el temps d’instal·lació

Com que es cobreix més àrea amb menys peces, i gràcies als avenços actuals en tecnologia per a una col·locació ràpida i senzilla, l’ús d’MDi de gran format ajuda a optimitzar el temps i els recursos.

Grans característiques tècniques

A més, els sectors de l’arquitectura i l’interiorisme exigeixen superfícies no només belles i estètiques, sinó també duradores, versàtils, fàcils de netejar i perfectament higièniques. Les nostres col·leccions MDi de gran format 160 x 320 cm compleixen tots aquests requisits, per la qual cosa escollir-les és una aposta segura.

Si tens qualsevol dubte sobre la col·lecció MDi iTOP, pots contactar amb nosaltres a lanic@lanic.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *