Les tendències d’interiorisme per aquest 2023

Aquest 2023 està marcat per l’aparició de noves tendències d’interiorisme que busquen crear espais còmodes, funcionals i estètics. Les tendències més importants d’aquest any són:

Naturalesa: La natura és una font d’inspiració per als dissenyadors d’interior. Les plantes són un element clau per aquest any, ja sigui en forma de jardins verticals o en forma de decoracions amb flors i fulles. Així mateix, els materials naturals com la fusta, el cotó o la lona, es posen en valor per la seva calidesa i versatilitat.

Artesania: La tendència artesanal es pot veure en la utilització de materials i tècniques tradicionals en la decoració. Els elements fets a mà, com els teixits i els ceràmics, s’estan utilitzant cada vegada més en el disseny d’interiors.

Colors: Els colors vius i alegres són tendència en aquest 2023. Els colors com el vermell, el groc i el blau s’utilitzen per donar un toc de vida i alegria a l’espai. Així mateix, els colors pastel són una opció per a aquelles persones que busquen una atmosfera més relaxada i còmoda.

Il·luminació: La il·luminació és un element clau per donar vida a un espai. Aquest 2023 es valora la il·luminació natural i la il·luminació indirecta per crear un ambient càlid i acollidor.

En resum, les tendències d’interiorisme per aquest 2023 busquen crear espais còmodes i funcionals, amb un toc d’estètica i naturalitat. Utilitzant elements naturals, artesanals, colors vius i una bona il·luminació es pot aconseguir un espai únic i personal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *