Armaris per mantenir la casa ordenada, sense perdre l’estil

A l’hora de dissenyar o reformar un habitatge hi ha molts aspectes a què prestar especial atenció. Un és, sens dubte, trobar la manera de mantenir l’ordre i l’equilibri dels espais.

Els armaris són la solució ideal per a totes les necessitats d’emmagatzematge que una casa demana. Ja sigui per al dormitori, per al saló, per a la cambra de bany… no hi ha habitació que no necessiti un armari on guardar allò que no vulguem tenir a la vista.

Normalment els armaris han estat elements independents que podien combinar-se mínimament amb la resta de l’interiorisme. Avui, gràcies a MDi, podem trencar amb allò establert i dissenyar armaris adaptats a les nostres necessitats i que a més encaixin amb la resta de l’estada. Per exemple, pots utilitzar la mateixa col·lecció a terra, paret i també com a revestiment de l’armari, aconseguint una de les tendències més demandades actualment: el total look.

Avui us mostrem una selecció d’armaris per a diferents contextos. Des de encastats per al dormitori o vestidor, fins a mobles de saló o prestatgeries, passant per integrats per a cuina i bany, qualsevol d’aquestes propostes et pot servir d’inspiració per al teu proper projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *