Els grans avantatges d’una cuina amb illa d’MDi

Les cuines amb illa han esdevingut la gran tendència, juntament amb les cuines obertes al saló, dels darrers anys. Això és degut a la funcionalitat i estètica que atorguen a un espai tan important a la llar.

Minimalistes, d’estil industrial, blanques, de color fosc, amb cadires o tamborets… Les opcions per dissenyar cuines amb illa amb MDi són gairebé infinites. Les grans prestacions tècniques i estètiques de les col·leccions iTOP d’Inalco us permeten dissenyar cuines amb valor afegit, pel seu estil atemporal, per la continuïtat estètica que us ofereix i per la seva alta resistència a taques, ratlles i cops.

Cuinar i gaudir, les illes de cuina serveixen per això i molt més. Suposen un espai d’emmagatzematge extra, una superfície per treballar des de casa amb més comoditat, on pots improvisar un aperitiu amb amics, etc.

 

 

L’illa pot ser una prolongació del taulell de cuina o quedar aïllada, pot servir per separar diferents estances, és perfecta per a cuines obertes al saló i et permet més llibertat. Ara només queda escollir l’estil que t’identifiqui més.

Aquest tipus de cuines en tons clars són ideals per potenciar la llum natural i que la cuina llueixi més àmplia. Si preferiu donar-vos un toc de personalitat sense perdre lluminositat podeu escollir col·leccions MDi com ara Iseo, Pacific o amb vetes com Larsen o Syros.

 

 

El color negre i els tons foscos atorguen a la cuina un punt de sofisticació i sobrietat. En aquest cas, si l’elegància és un must a la teva cuina, les col·leccions Silk Negro i Azalai són perfectes per al seu disseny.

 

 

Si el que busques és una cuina amb illa ‘total look’ pots escollir la mateixa col·lecció MDi per a paviment, paret, taulell i fins i tot per revestir els armaris. La gran versatilitat de MDi permet, gràcies a les col·leccions i gruixos iTOP i iSLIMM, dissenyar espais diferents i amb valor afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *