Matteria, el nou material d’MDi iTOP

El nou material d’Inalco MDi iTOP és Matteria, un material capaç d’adaptar-se a nombroses superfícies i que està disponible en 4 colors i 3 formats diferents.

Parlar d’Inalco i la col·lecció MDi iTOP és parlar d’innovació, exclusivitat, elegància i emoció. Les superfícies MDi signifiquen Minerals, Design i Innovation i representen una veritable revolució pel món de l’arquitectura i de l’interiorisme.

Partint de la natura com a font d’inspiració, Inalco selecciona els millors minerals i accelera, gràcies al seu innovador procés productiu, el cicle litològic natural, creant un producte sostenible que no destrueix el medi ambient per buscar el disseny perfecte, sinó que simplement el crea. Aquest procés únic al món permet dissenyar no només la superfície sinó també el seu interior, obtenint un producte d’alt valor afegit.

Un material molt adaptable

Matteria està disponible en 4 colors diferents: Taupe, Gris, Antracita i Muschio. Això fa que sigui capaç de combinar de la millor manera amb l’espai que es desitja. Un altre factor a tenir en compte són els seus formats. El trobareu disponible en 160 x 320 cm / 62.99″ x 126′ iTOP (12 mm), 160 x 320 cm R / 62.99″ x 126″R iTOP (6 mm), 160 x 320 cm / 62.99″ x 126′ iTOP (4 mm).

Per a la llar

Matteria és capaç de captar l’harmonia entre la bellesa del subtil i la naturalesa més orgànica. Inspirada en la puresa dels minerals, aquesta col·lecció formada per quatre tonalitats monocolor és fidel reflex del minimalisme i la sobrietat. Totes aquestes característiques la converteixen en una superfície molt neta que ajuda a adaptar-se a qualsevol ambient. A més, l’estil MDi iTOP, amb peces de gran tamany, aconsegueix uns acabats perfectes.

Per a cuines professionals

Cada vegada veiem més cuines professionals obertes, de cara al públic, mostrant amb transparència la seva feina. L’elegància i la pulcritud són trets fonamentals a l’hora de deixar a la vista la feina dels professionals, i Matteria encaixa perfectament amb aquest objectiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *