Imagen de Storm

Per què escollir la col·lecció MDi iTOP d’Inalco?

Parlar d’Inalco i la col·lecció MDi iTOP és parlar d’innovació, exclusivitat, elegància i emoció. Les superfícies MDi signifiquen Minerals, Design i Innovation i representen una veritable revolució pel món de l’arquitectura i de l’interiorisme.

Respectant el medi ambient

Partint de la natura com a font d’inspiració, Inalco selecciona els millors minerals i accelera, gràcies al seu innovador procés productiu, el cicle litològic natural, creant un producte sostenible que no destrueix el medi ambient per buscar el disseny perfecte, sinó que simplement el crea. Aquest procés únic al món permet dissenyar no només la superfície sinó també el seu interior, obtenint un producte d’alt valor afegit.

La innovació com a bandera

MDi vol dir no conformar-se, vol dir seguir traçant cada dia el camí de la innovació, aquell que ens fa descobrir nous horitzons, que ens planteja nous reptes, que ens emociona, ens impulsa… ens fa anar més enllà.

iTOP és una innovadora superfície per a taulells, bancades i recobriment de mobiliari on convergeixen disseny, gran format i materials d’última generació. Les seves característiques tècniques i estètiques són excepcionals, unint resistència i disseny a superfícies de gran format.

iTOP combina les millors prestacions tècniques amb uns dissenys i textures atractius que connecten amb les últimes tendències d’interiorisme i decoració.

Elaboració Full Digital

Els processos productius utilitzats en l’elaboració d’iTOP són 100% FULL DIGITAL, gràcies a això és possible obtenir superfícies evolucionades amb acabats naturals, estructurats i polits.

Els més de 40 dissenys disponibles estan realitzats amb la tecnologia H2O FULL DIGITAL, en què s’utilitzen tintes i esmalts amb base aigua. Fruit d‟aquests processos productius 100% digitals, s‟obtenen col·leccions amb una definició extraordinària, més ecològiques, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *