Com aplicar l’elegància del negre al nostre espai?

El color negre sempre ha estat sinònim d’elegància i minimalisme, però també aporta sofisticació i luxe. La discreció que dóna als nostres espais vestits de negre pot canviar totalment la perspectiva del nostre entorn.

Aquest color ha estat utilitzat sempre pels grans mestres de la moda, el disseny i l’art, que han sabut trobar en el color negre un recurs que sempre ha funcionat sense passar de moda. Es tracta d’una demostració de força i caràcter. A més d’haver estat sempre un color associat a la moda, ha anat guanyant terreny en el món de l’interiorisme i actualment és una tendència molt usada.

Us volem explicar, doncs, quins són els materials que encaixen més bé amb aquesta descripció dins de la col·lecció MDi iTOP d’Inalco, i de quina manera els podem aplicar:

Azalai

Azalai és un material amb molta personalitat que mai passa de moda. El seu disseny és elegant però trencador, amb detalls blancs que el fan més dinàmic. 

Es tracta d’un MDi que denota elegància i exclusivitat. La disposició de les seves vetes blanques i ataronjades sobre fons negre componen una superfície senzillament espectacular.

Balkan

És un dels nouvinguts a la família MDi iTOP d’Inalco. En ell hi trobareu un material elegant i al mateix temps intrigant que vol representar una zona inexplorada com són els Monts Balcans.

Balkan s’inspira en el més profund dels seus cims i transmet tota la força, seguretat i determinació. Una col·lecció nascuda de les entranyes d’aquests muntanyes.

Silk

En aquest cas no estem parlant exclusivament d’un material negre o fosc, ja que Silk existeix en 7 formes diferents: Blanc Natural, Blanc Abuixardat, Caramel Natural, Visón Natural, Gris Natural, Negre Natural i Negre Abuixardat.

Si ens centrem en els dos últims, veurem que menys és més. Les seves tonalitats afegeixen un toc minimalista i neutre que uneix a la seva suau superfície el converteixen en el model perfecte per transmetre una elegància discreta.

Storm

El vigor i la bellesa de la pedra natural inspira Storm, un clàssic renovat en els colors Negre i Gris que incorpora fines vetes blanques. 

La sòlida superfície de Storm evoca a la naturalesa més enèrgica, permetent la creació d’ambients tranquils i assossegats en la seva versió grisa i altres atrevits i plens de força en la tonalitat negra. Storm compta amb una versió suau i natural i una altra polida brillant.

Podeu consultar els diferents formats d’aquests i la resta de materials clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *